(1) Propietat Intel·lectual i Industrial

"irBarcelona" by Diego Aleu Calás o els seus llicenciants són els propietaris de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de:

(a) aquest lloc web publicat sota el domini [irbarcelona.cat], d'ara endavant Aquest lloc web;

(b) tot el material publicat en aquest web (incloent, sense limitació, textos, imatges, fotografies, dibuixos, música, marques o logotips, estructura i disseny de la composició de cadascuna de les pàgines individuals que componen la totalitat del lloc, combinacions de colors, codis fonts dels programes que generen la composició de les pàgines, programari necessari per al seu funcionament, accés i ús).

(2) Llicència d'ús

"irBarcelona" by Diego Aleu Calás li concedeix una llicència universal, no exclusiva, de lliure ús i revocable en qualsevol moment per:

(a) visualitzar Aquest lloc web i tot el material publicat al mitjançant l'ús d'un ordinador o dispositiu mòbil a través d'un navegador web.

(b) copiar i emmagatzemar una còpia de Aquest lloc web o / i de tot el material publicat al, a la memòria cau del seu navegador web.

(c) imprimir les pàgines a través d'un dispositiu físic (impressora-paper, etc.) o dispositiu virtual (impressora-pdf,etc.) sempre que sigui únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat [i no tingui com a finalitat un ús comercial].

No li autoritzem qualsevol altre dret sobre aquest lloc o sobre el material publicat en ell. Això vol dir que tots els drets queden reservats.

En cas de dubte vostè, com a visitant del nostre lloc entén i accepta que: no pot adaptar , editar, canviar , transformar , publicar , re-publicar , distribuir , redistribuir , realitzar qualsevol tipus d'emissió o reemissió per mitjà ones o qualsevol altra tecnologia de transmissió , mostrar en llocs públics o privats mitjançant l'ús d'elements de visió o escolta comunitaris aquest lloc web o el material publicat al ( amb independència de tipus d'arxiu o element ) sense el nostre permís previ per escrit.

(3) Mineria de dades

Queda prohibit l'accés a aquest lloc i als continguts publicats al mitjançant l'ús de qualsevol tipus de sistema de recol·lecció i còpia automàtica de dades o arxius.

(4) Permisos específics

Si vostè desitja utilitzar els materials publicats en aquest lloc per a un ús diferent dels autoritzats en l'apartat Llicència d'ús per favor contacti per escrit amb nosaltres a través de info@irbarcelona.cat.

(5) Protecció dels nostres drets

De forma seriosa i activa lluitem contra l'ús no autoritzat de Aquest lloc web i dels materials en l' publicats.

L'informem que tots els continguts inclosos en aquest lloc web es troba registrats en el registre de propietat intel·lectual gestionat per Digital Media Rights.

La detecció d'un ús no autoritzat de la seva banda dels continguts publicats al nostre web pot implicar l'inici d'accions legals contra vostè, incloent reclamacions econòmiques sense perjudici de l'inici d'un procediment de sol·licitud d'eliminació dels continguts que infringeixin els termes establerts en l'apartat Llicència d'Ús sense excloure l'obertura de casos per violació del Digital Millenium Copyright Act davant els principals índexs d'Internet.

Si vostè detecta qualsevol tipus d'ús indegut o no autoritzat dels continguts publicats al nostre lloc web , si us plau informem via correu electrònic a través de info@irbarcelona.cat.